Največja slovenska zasebna dermatološka ustanova
Telefon: 01 51 41 700 / Email: info@dermatologija.eu

Anti-ageing program

Ne veste, katero kožno težavo imate?

Izpolnite formular in odgovorili vam bomo v kratkem času


Radiage/pelleve

Radiage je neinvaziven, neboleč, varen in učinkovit postopek pomlajevanja kože. Predstavlja alternativo invazivnim kirurškim posegom.

Preveri

Dermaroller

Z igličnim valjčkom ( dermaroller ) opravimo zmeren piling vrhnjice kože in v usnjici pospešimonastajanje svežega kolagena, medceličnine in krvnih žilic.

Preveri

Iontoforeza

Iontoforezo uporabljamo za umirjanje pretiranega potenja. Gre za medicinsko napravo, ki pošilja nežne električne tokove preko vode in površine kože do znojnic.

Preveri

Pilingi (kemični, laserski, …)

Pri kemičnih pilingih na kožo nanesemo različne vrste kislin, ki nadzorovano oluščijo vrhni sloj in obenem spodbudijo obnovo in pomladitev kože.

Preveri

Ročna limfna drenaža

Limfni sistem v človeškem telesu skrbi za odvajanje določenih snovi in odvečne tekočine iz telesa. Z ročno limfno masažo spodbudimo pretok limfe in mobilnost imunskih celic.

Preveri

Mezoterapija

Mezoterapija je postopek, pri katerem v zgornje plasti kože, navadno v zgornji del usnjice, vbrizgavamo aktivne učinkovine.

Preveri

Pomlajevanje z Botulin toxinom- botox

Glajenje gub z nevrotoksinom (botulinum toksin) je zadnjih 10 let ena najbolj priljubljenih, pogostih in učinkovitih estetsko korektivnih storitev, saj nudi takojšnje rezultate, kratko obdobje okrevanje in majhna tveganja.

Preveri

Glajenje gub s hyaluronsko kislino (polnila, fillerji)

Glajenje gub z hialuronsko kislino se v estetski kirurgiji uporablja za namen povečevanja volumna tkiv. Uporablja se za glajenje, zmanjševanje gub in polnjenje predelov kože in podkožja, kjer je prisotno pomanjkanje tkiva.

Preveri

Lipoliza

V osnovi je lipoliza presnovni proces, tekom katerega telo sprosti potrebno energijo iz maščobnega tkiva.

Preveri

Frakcionirani radiofrekvenčni mikroneedling

FRM je nadgradnja kolagenske indukcije s klasičnim igličnim valjčkom.

Preveri